Συνέδριο Καινοτομίας

«Ανάπτυξη Οικοσυστήματος Καινοτομίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ»

 

Ένα διήμερο γεμάτο καινοτομία, πολιτικές και συμπεράσματα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Συνέδριο Καινοτομίας Thinc Innovation Forum, με θέμα «Ανάπτυξη οικοσυστήματος καινοτομίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ», το διήμερο 4-5 Απριλίου 2023, στην πόλη της Ξάνθης.

Το συνέδριο έφερε κοντά περισσότερους απο 500 συμμετέχοντες, 70 ομιλητές οι οποίοι συμμετείχαν στα Panel Discussions και 60 φορείς του ακαδημαϊκού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η πρώτη στοχευμένη συνάντηση παραγόντων καινοτομίας, απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, είχε σκοπό την χάραξη στρατηγικών και πολιτκών για την εξέλιξη του περιφερειακού οικοσυστήματος καινοτομίας στην ΑΜΘ και  πραγματοποιήθηκε δίνοντας σημαντικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα…

Thinc Innovation Forum Recap

Σχεδιάζουμε

To μέλλον της καινοτομίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Σχετικά με το συνέδριο

Το Thinc Innovation Forum είναι ένα διήμερο συνέδριο που εστιάζει στο μέλλον της καινοτομίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για τη συνολική ανάπτυξη οικοσυστήματος καινοτομίας στην περιοχή μας, μέσω της ανταλλαγής απόψεων και της συνεργασίας όλων των φορέων που σχετίζονται με αυτήν.

Το Thinc Innovation Forum ευελπιστεί μέσα από τις δεκατρείς θεματικές ενότητες, με περισσότερους από εβδομήντα ομιλητές, να δράσει ως έναυσμα για τη δημιουργία ισχυρής κουλτούρας καινοτομίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

500+

Συμμετέχοντες

70+

Ομιλητές

13

Θεματικές

60+

Φορείς & Εταιρίες

Για ομάδες

Που τολμούν να επιδιώξουν καινούργια επίπεδα ανάπτυξης, και προσωπικού και επαγγελματικού επιπέδου.

Sharing is Caring

Πιστεύουμε στο ταλέντο και τις ευκαιρίες, στοχεύουμε να εμπλουτίσουμε το τοπικό μας οικοσύστημα νεοσύστατων επιχειρήσεων και να παρακολουθήσουμε την τοπική μας κοινότητα να αναπτύσσεται μέσω αυτού.

Η Καινοτομία μετράει

Η τόλμη για καινοτομία είναι δύσκολη, αλλά η μετατροπή μιας ιδέας σε πολύτιμη, κερδοφόρα επιχείρηση είναι πιο δύσκολη. Έχουμε τα μέσα και τη θέληση να καθοδηγήσουμε τους νέους επιχειρηματίες μέσα από το λεπτό και το λεπτό της εκκίνησης αποστολής.

Για το ευρύτερο καλό

Κοινότητες τεχνολογίας και επιστήμης, τοπικοί ονειροπόλοι και ομάδες σπουδαστών έρχονται μαζί για την επίτευξη των στόχων μας.
0
Timeline Stages
0
Criteria to Join
0
Steps of Process
0 %
Success

Στόχοι / Συμμετέχοντες

Στόχοι Συνεδρίου

Σε ποιούς απευθύνεται

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Πρόγραμμα πρώτης ημέρας

Πρόγραμμα δεύτερης ημέρας

Χώρος Διεξαγωγής

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ELISSO XENIA HOTEL

Βασ. Σοφίας 9, 67100, Ξάνθη

Διοργάνωση

Thinc – Thrace incubator 
Θερμοκοιτίδα Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης

Συνέταιροι

Δείτε το portfolio μας!